Acasă » Filme
Principală » 2012 » Noiembrie » 23 » The Lake House 2006
4:10 PM
The Lake House 2006
Simtind ca este timpul pentru o schimbare in viata sa, Dr. Kate Foster (SANDRA BULLOCK) paraseste Illinois-ul unde si-a incheiat rezidentiatul si se angajeaza la aglomeratul spital din Chicago. Unicul lucru de care ii pare rau ca il lasa in urma este frumoasa casa pe care ea a inchiriat-o – un refugiu proiectat artistic si cu mult spatiu, cu ferestre largi care ofereau privelistea unui lac placid. Este un loc in care se simtea in largul sau.
Este o dimineata de iarna in anul 2006.
In drumul ei catre oras, Kate lasa un bilet in cutia postala pentru urmatorul chirias al casei, rugandu-l sa trimita mai departe scrisoarea sa si notand ca urmele inexplicabile de labe de animal pe care el ar putea sa le observe in fata usii erau acolo cand ea s-a mutat in casa.
Dar cand urmatorul chirias soseste, el observa ceve cu totul diferit. Alex Wyler (KEANU REEVES), un arhitect talentat dat frustrat care lucreaza la un santier de constructii din apropiere, gaseste casa de langa lac foarte rau neglijata, prafuita, murdara si cu buruieni. Si nicaieri nici un semn de urme de labe de animal.


Ataşamente: Imagine 1
Vizualizări: 7529 | Adăugat de: aviss | Tag-uri: The Lake House 2006 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]